بدون اشاره به حمایت تسلیحاتی از ارتش ملی لیبی؛

عربستان مجددا اقدامات ترکیه در لیبی را محکوم کرد

عربستان مجددا اقدامات ترکیه در لیبی را محکوم کرد

در حالی وزارت خارجه عربستان اقدامات ترکیه در لیبی را محکوم کرد که خود اقدام به تجهیز نیروهای ارتش ملی لیبی می کند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از النشره، وزارت خارجه عربستان با انتشار یک پست توئیتری مجدداً از اقدامات ترکیه در لیبی انتقاد کرد.

در این پست توئیتری آمده است: اقدامات اخیر ترکیه در قبال لیبی در سایه موافقت پارلمان این کشور برای اعزام نیروهای نظامی به لیبی محکوم است.

در ادامه این پست تاکید شده است: این اقدامات، امنیت و ثبات لیبی و امنیت کشورهای عربی و منطقه را تهدید می کند.

وزارت خارجه عربستان اعلام کرد که اقدامات ترکیه مداخله در امور داخلی یک کشور عربی و نقض عرف های بین المللی به شمار می رود. عربستان پیشتر نیز از اقدامات ترکیه در لیبی انتقاد کرده بود.

این در حالی است که عربستان و امارات از نیروهای ارتش ملی لیبی در برابر نیروهای دولت وفاق ملی این کشور حمایت تسلیحاتی به عمل می آورند.

کد خبر 4816791

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha